Neem contact op met
onze verloskundigenpraktijk
 

Zwanger en zoek je een verloskundige in Huissen?

Zwanger en zoek je een verloskundige in Huissen?

Ben je zwanger en wil je dat Verloskundigenpraktijk Huissen je begeleidt tijdens je zwangerschap? Bel de praktijk dan op 06 - 3384 0515 of stuur een mail. Je kunt ook je gegevens achterlaten op het contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Contactinformatie

Heb je een klacht over je verloskundige?

Het is belangrijk dat je je goed voelt bij je verloskundige. Want zwanger zijn is al spannend genoeg. Daarom doen we er alles aan om jou en je kindje goed te begeleiden. Het is prettig als het contact met de verloskundige en andere professionals in onze praktijk deskundig en aangenaam verloopt. Toch kan het voorkomen dat je een klacht hebt.
 

1. Bespreek je klacht met je verloskundige

Zit je met vragen? Of twijfels? Ben je ergens ontevreden over? Vertel het ons. We nemen graag de tijd om rustig met je te praten.
 

2. Schakel onze klachtenfunctionaris in

Lukt het niet om er samen met ons uit te komen? Of wil je hulp bij het indienen van een klacht? Neem dan contact op met de klachtenfunctionaris van het CBKZ (Centraal Bureau Klachtenmanagement in de Zorg). Zij (of hij) is onpartijdig, werkt onafhankelijk en helpt je graag verder met ondersteuning en advies. Ook bemiddelt de klachtenfunctionaris bij het vinden van een oplossing. Alles wat je de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk.

De externe klachtenfunctionaris van het CBKZ is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag (van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur) via 088 - 0245123. Je kunt ook een mail sturen naar klachtverloskunde@cbkz.nl.  
 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.klachtverloskunde.nl.

Contactformulier

Privacy verklaring

Verloskundigenpraktijk Huissen gebruikt patiëntengegevens alleen voor het doel waarvoor de gegevens zijn opgeslagen.                                                             

Verloskundigenpraktijk Huissen deelt patiëntengegevens niet met derden, tenzij dit voor het opslagdoel nodig is.                                                               

Verloskundigenpraktijk Huissen bewaart patiëntengegevens niet langer dan nodig is op basis van het opslagdoel van de gegevens.                                       

Verloskundigenpraktijk Huissen houdt met alle mogelijke middelen en maatregelen patiëntengegevens veilig voor inzage van onbevoegden.                   

Verloskundigenpraktijk Huissen vraagt toestemming aan de patiënten voor het opslaan van persoonsgegevens, als er geen behandelcontract gesloten is.       

Verloskundigenpraktijk Huissen informeert patiënten over de rechten van de patiënt ten aanzien van zijn persoonsgegevens.                                           

Verloskundigenpraktijk Huissen informeert haar patiënten over het doel van de verwerking van persoonsgegevens.                                                 

Verloskundigenpraktijk Huissen informeert patiënten indien zij bijzondere handelingen met de persoonsgegevens gaat verrichten.