Zwanger en op zoek naar een verloskundige?

Verloskundigenpraktijk Huissen begeleidt je bij de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd

Verwacht je een kindje? Gefeliciteerd! Er staan je spannende maanden te wachten. Een verloskundige helpt je voor te bereiden op alle lichamelijke én praktische veranderingen waar je de komende tijd mee te maken krijgt. Verloskundigenpraktijk Huissen begeleidt zwangere vrouwen en hun partner tijdens de gehele zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd.

Neem meteen contact op

Dit is waarom je kiest voor Verloskundigenpraktijk Huissen

Verloskundigenpraktijk Huissen is een kleine en laagdrempelige verloskundepraktijk met een enthousiast en hecht team van verloskundigen. Bij ons krijg je altijd alle persoonlijke aandacht die je nodig hebt van onze gecertificeerde verloskundigen. Termijnecho's en liggingsecho's worden op de praktijk gemaakt.

Jouw zwangerschap: persoonlijk en intiem

Een zwangerschap is een intieme ervaring. Je komt tijdens de zwangerschap in aanraking met allerlei personen die jou en je baby onderzoeken. Hierdoor kun je het gevoel krijgen dat er niet de tijd wordt genomen om jou te leren kennen. Het is daarom fijn om steeds dezelfde verloskundige te zien. We bouwen zo samen aan een vertrouwensband. Verloskundigenpraktijk Huissen is in 2007 opgericht door Marloes Jansen, die daarvoor al jaren als verloskundige werkte. Een eigen praktijk was voor haar een droom die uitkwam.

Maak een afspraak

Persoonlijke voorlichtingsavonden voor zwangeren en hun partner

I.v.m. het Coronavirus kunnen onze voorlichtingsavonden helaas niet doorgaan, we hopen deze vanaf september 2020 weer te kunnen geven op een locatie die voldoet aan alle corona eisen. Als je wel graag de informatie wil ontvangen, mail dan naar info@verloskundigenpraktijkhuissen.nl


Verloskundigenpraktijk Huissen organiseert prenatale voorlichtingsavonden voor zwangeren en hun partner uit de gemeente Lingewaard. Dit doen wij in samenwerking met:Tijdens deze avonden worden onderwerpen besproken als zwangerschap en gezonde voeding, kraamzorg, zwangerschapscursussen, de bevalling, borstvoeding/kunstvoeding, voorkeurshouding en het consultatiebureau. Er worden twee avonden georganiseerd, één tussen de 8 en 20 weken zwangerschap, en één vanaf 25 weken zwangerschap. 


Voorlichtingsavond Zwanger 2020 (1e) 8-20 weken

 • Donderdag 23 januari
 • Donderdag 12 maart
 • Donderdag 14 mei
 • Donderdag 2 juli
 • Donderdag 3 september
 • Donderdag 29 oktober
 • Donderdag 10 december


Voorlichtingsavond Bevallen 2020 (2e) vanaf 25 weken

 • Donderdag 6 februari
 • Donderdag 2 april
 • Donderdag 25 juni
 • Donderdag 17 september
 • Donderdag 26 november

Deelname aan de voorlichtingsavond is mogelijk voor alle zwangeren en hun partners, woonachtig in de gemeente Lingewaard. Om je aan te melden klik je hieronder. 


Aanmelden informatie avond

De verloskundige aan het woord

Marloes Jansen: "Het is een heel bewuste keuze van mij om een kleinschalige praktijk op te zetten, omdat ik het belangrijk vind dat er veel tijd is voor begeleiding tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd. Ik vind het ook belangrijk dat de zwangere niet te veel verschillende gezichten ziet, maar goed weet waar ze aan toe is op het moment dat ze gaat bevallen. Juist het intensieve contact met de zwangere, partner en eventuele kinderen maken het vak voor mij zo bijzonder! Daarom doe ik of mijn collega de intake (de eerste controle die ongeveer 1 uur duurt) bij de zwangere thuis en vindt de termijnecho in de avonduren op het spreekuur adres plaats."