Iedere zwangerschap een unieke ervaring met Verloskundigenpraktijk Huissen

Huissen is een plaats waar veel nieuwe huizen worden gebouwd en waar veel jonge stellen komen wonen. Daardoor is er vraag naar een verloskundige in de buurt. Verloskundigenpraktijk Huissen ligt centraal in de stad, in de van Gelrestraat, en is goed bereikbaar. Marloes Jansen en Gabi Knuiman heten je welkom in de praktijk. Marloes en Gabi zijn de vaste verloskundigen, daarnaast werkt Ilva Hilderink als vaste waarneemster in de praktijk

Neem meteen contact op
Zwanger geworden

Intake  

Het intakegesprek voeren we bij jou thuis en duurt ongeveer een uur. De verloskundige noteert dan alle persoonsgegevens, medische geschiedenis en informatie over eventuele aangeboren afwijkingen die in jouw familie (of die van je partner) voorkomen. Daarnaast ontvang je een hoop folders met praktische informatie en een formulier om bloed te laten prikken. Dit wordt elke dag gedaan door medewerkers van het huisartsenlaboratorium, tussen 8:00 en 10:30 uur bij Fysiotherapie Huissen in de van Gelrestraat en van 07:30 tot 12:00 uur en van 15:30 tot 16:30 uur bij Medisch Centrum Loovelden in de Plaza. Ook kan er geprikt worden bij verschillende locaties van Ziekenhuis Rijnstate. Kijk voor meer informatie op de website van Rijnstate.

Maak een afspraak

Je bent zwanger! Wat nu?

Verloskundigenpraktijk Huissen begeleidt vrouwen al vanaf het moment dat ze een positieve zwangerschapstest hebben. Je kunt tijdens kantoortijden telefonisch een afspraak maken op nummer 06-33 84 05 15. Tijdens dit eerste gesprek maken we direct een afspraak voor de intake en de eerste echo.

We plannen het eerste bezoek bij je thuis en kiezen in overleg een tijdstip dat ons allebei het beste uitkomt. Na de intake maken we een afspraak voor de vervolgafspraken. Deze vinden op de praktijk plaats tijdens het spreekuur op dinsdagochtend en -avond.

De partners van Verloskundigenpraktijk Huissen

Onze praktijk is aangesloten bij Coöperatie Opaal in Arnhem en omstreken. Hierbinnen zijn verloskundigen actief in verschillende werkgroepen om de verloskundige zorg in de regio te verbeteren en nieuwe initiatieven te ontwikkelen.


Daarnaast nemen we deel aan het verloskundig samenwerkingsverband met gynaecologen uit Arnhem. Binnen dit samenwerkingsverband vindt regelmatig overleg plaats en maken we goede afspraken over protocollen en zorgverlening.

Ook zijn wij ingeschreven in het kwaliteitsregister voor verloskundigen van de KNOV. Mochten wij een keer geen dienst draaien of dubbel staan, dan is er natuurlijk een achterwachtregeling, zodat er altijd iemand dienst heeft die je kan helpen als dit nodig is.


De praktijk heeft een contract met Ziekenhuis Rijnstate, zodat je hier poliklinisch kan bevallen. Ook is er regelmatig overleg met kraamzorgorganisaties, het consultatiebureau en de gemeente.